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Italia

Die Carraturo in Aktion und das Nudelholz liegt schon bereit und erfüllt hier seinen ureigensten Zweck! / © Foto: Georg Berg

Die Carraturo in Aktion und das Nudelholz liegt schon bereit und erfüllt hier seinen ureigensten Zweck! / © Foto: Georg Berg

Von kulturellen und kulinarischen Hintergründen bis zu praktischen Reisetipps erstreckt sich das Themenspektrum der Beiträge aus Italien.

  • Pfefferlechner craft brewery

    South Tyrol is an ideal growth market for craft beer, because the Italians who like to try it are epicureans. Latest brewing creation is an alcohol-free beer

  • Tuscany wild asparagus

    Wild asparagus is considered a delicacy in Tuscany. In markets it is sold as a rarity. The harvest period extends over a few weeks in April.

  • Carraturo – archetype of the pasta machine

    Italian Cuisine Day: Il Carraturo is the first pasta machine of mankind. The “guitar of Abruzzo” was invented around 1800. Chef Graziosi swears by the Carraturo.

  • Hotel Hohenwart high above Merano

    In addition to the magnificent panoramic location and despite its size, it is above all the people who make the Hotel Hohenwart in South Tyrol a special place

  • Tuscan scenery in Val d’Orcia

    The Val D’Orcia is located in Tuscany and has been a UNESCO World Heritage Site since 2004. Popular are the thermal pools of Bagno Vignoni already known to the Etruscans

Print-Veröffentlichungen

Fotos

Die in Italien entstandenen Fotos von Georg Berg können für alle Nutzungsarten bei der internationalen Bildagentur Alamy lizensiert werden.

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